2024-2025 eğitim-öğretim yılı 5. sınıf kayıt ve sınav tarihlerimiz aşağıdadır.

Nis

Kut'ül Amare'nin 108. yılında okulumuz şanlı zaferimizi kutladı.

Nis

Okulumuz kütüphanesinin düzenlenmesi, dizaynı ile ilgilenen öğrencilerimize teşekkür belgeleri müdürümüz Nazlı Hatipoğlu tarafından , hediyeleri edebiyat öğretmenimiz Arzu Demir tarafından verildi. Emeklerinden dolayı öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Nis

10. sınıf öğrencilerimiz arasında Kahoot üzerinden yapılan fıkıh bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri okul müdürümüz Nazlı Hatipoğlu tarafından verildi. Emeği geçen meslek dersi öğretmenimiz Gamze Göroğlu'na teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda 3.sü düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarımızın açılışı yapıldı. Açılışa Tepebaşı Kaymakamımız Sadettin YÜCEL, İl Mİlli Eğitim Müdür Yardımcısı Muammer DEMİRKAN, Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü  Ahmet ŞEN, Din Öğretimi Şube Müdürü Mehmet GÜNYÜZÜ ve okul müdürleri katıldı. Proje stantlarını tek tek gezen Kaymakamımız ve misafirlerimiz projelerle alakalı öğrencilerimize sorular sordular, projeleri incelediler.Tübitak koordinatörümüz Hakan ŞAHİN'e , tüm öğretmen ve öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda kutlandı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında okulumuz 5/A sınıfı öğrencileriyle Sazova Parkı'nda keyifli bir gün geçirdik.

Nis

Okulumuzda Yeşilay gönüllüsü öğrencilerimiz tarafından akranlarına farkındalık bilgilendirmesi yapıldı, broşürler dağıtıldı ve rehber öğretmen tarafından TBM semineri verildi

Nis

Öğrencilerimiz kariyer rehberliği kapsamında Rehber Öğretmenimiz Ayşe Kaynar ile birlikte Anadolu Üniversitesi'ne geziye gitmiştir. Gezide sırasıyla Eczacılık, Güzel Sanatlar, İletişim, Eğitim, İktisadi İdari Bilimler Fakültelerini gezdiler ve bölümler hakkında detaylı bilgi sahibi oldular.

Nis

25 Nisan saat 11.00 'de açılışını yapacağımız ve iki gün sürecek olan TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARIMIZDA sizleri de aramızda görmekten onur duyarız.

Nis

Okulumuz 11. Arapça Çocuk Şarkıları Yarışmalarında Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nce yapılan ilk elemeyi geçerek il yarışmalarına katılmaya hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Mrt

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü ile ilgili video için tıklayınız.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında ve ÇEDES Projesi kapsamında 18 Mart, Şehitlik ve Vatanseverlik konuları kapsamında ilimizde bulunan Şehitlik ziyaret edilmiş, Şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualar okunmuştur.

Mrt

Güvenli internet kullanımında farkındalık oluşturan, güvenli çevrimiçi ağını kuran, öğrenci, personel ve velilerimizin güvenliğini koruyan okulumuz, European Schoolnet desteğiyle, eSafety Bronze Label (Güvenli İnternet Bronz etiketi) almaya hak kazanmıştır. Emeği geçen matematik öğretmenimiz Berna PALA’ya ve tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencimiz Tevhide KUŞ İstiklal Marşı'nı okuma yarışmasında İl birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.