Ock

12. sınıf öğrencilerimize rehberlik servisi tarafından Milli Savunma Üniversitesi kılavuzu anlatıldı. Başvuru süreci ve detaylar anlatılarak öğrencilerimizin soruları cevaplandı.

Ock

“Türkiye’nin Önderleri” Projesi kapsamında projeye dahil olan öğrencilerimizle birlikte belli periyotlarda kitap ve makale okumalarımızı gerçekleştirip tahlil yapıyoruz.

Ock

"Liseli Gençler Efendimizin İzinde Siyer-i Nebi" bilgi yarışmasında okulumuz 9/C sınıfı öğrencilerinden Meryem Duru Atar il üçüncüsü olarak okulumuzun başarılarına bir yenisini daha ekledi. Öğrencimizle gurur duyuyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılı 1. dönem sınıflar arası voleybol turnuvamız büyük bir katılım ile başladı.

Ock

Mesleki yarışmalarda ilde dereceye giren öğrencilerimiz  ödüllerini aldılar. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

"Her Kitap Yeni Bir Gelecek" adlı kitap okuma projesinin kitap dağıtımını yaptık.

Ock

Okulumuzda Kırk Şair Kırk Şiir projesi kapsamında şiir okuma yarışması düzenlenecektir.

08-14 Ocak Enerji Verimliliği Haftası

Ock

Okulumuzdan bu yıl mezun olan öğrencimiz Sümeyye Özdemir eşit ağırlık alanından 4792 sıralama yaparak TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ İktisat bölümünü kazanmıştır. 12. Ve 11. Sınıf öğrencilerimize tecrübesini aktarmak üzere okulumuza gelmiş ve güzel bir söyleşi gerçekleştirilmiştir.

Ock

Okulumuz 55 öğrencisi ile Aybüke 'Öğretmen Oldum Ben' filmini izledik. Sınavlar öncesinde pansiyonumuzda kalan öğrencilerimize motivasyon olması açısından güzel bir etkinlik oldu. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz Biyoloji Öğretmeni Miyesser Aycan ve Coğrafya Öğretmeni Berna Özkan Akkuş rehberliğinde öğrencilerimiz tarafından Filistin konulu program düzenlenmiştir. Programda Filistin ve Kudüs konulu şiirler, ezgiler okunup işgal konulu sunumlar yapılmıştır. Ayrıca Hanzala konulu drama gösterisi yapılmıştır . Katkı ve katılımlarından öğretmen arkadaşlarımız ve okul müdürümüz Nazlı Hatipoğlu'na teşekkür ederiz. Programa aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Ock

Uluslararası Cevat Ülger İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri okulumuza ziyarete geldiler. Rehberlik servisinde kendilerine tanıtım yapıldı ve öğrencilerin soruları 12. Sınıf öğrencilerimiz tarafından cevaplandı. Daha sonra okulumuzu gezip derse girerek detaylı anlatım yapıldı.

Ock

Şehit Muhammed Fatih Safitürk İmam Hatip Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerini okulumuzu tanıtmak amacıyla ziyaret ettik. Oradan mezun olup bizde okuyan öğrencilerimizle birlikte okulumuza dair konuştuk ve 8. Sınıf öğrencilerinin sorularını cevaplandırdık.