Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında ve ÇEDES Projesi kapsamında 18 Mart, Şehitlik ve Vatanseverlik konuları kapsamında ilimizde bulunan Şehitlik ziyaret edilmiş, Şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualar okunmuştur.

Mrt

Güvenli internet kullanımında farkındalık oluşturan, güvenli çevrimiçi ağını kuran, öğrenci, personel ve velilerimizin güvenliğini koruyan okulumuz, European Schoolnet desteğiyle, eSafety Bronze Label (Güvenli İnternet Bronz etiketi) almaya hak kazanmıştır. Emeği geçen matematik öğretmenimiz Berna PALA’ya ve tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencimiz Tevhide KUŞ İstiklal Marşı'nı okuma yarışmasında İl birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Mrt

ÇEDES Projesi mart ayı etkinlikleri kapsamında okulumuzda Hatice Koçyiğit Cingitaş Hocamızı ağırladık. İslam’da eğitim ve bilim konusunda bir söyleşi gerçekleştirdik. Emeklerinden dolayı kendisine teşekkür ederiz.

Şbt

Öğrencilerimizin üniversiteleri yerinde görmeleri ve bölümleri daha yakından tanımaları için düzenlenen kariyer gezisinde Türkiye'nin iyi Üniversitelerinden olan Ankara Hacettepe Üniversitesi ve Bilkent Üniversitesi zjyaret edildi. Kampüs turu ve bölüm tanıtımları yapıldıktan sonra öğrencilerimiz Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Beştepe Camii ve Millet Kütüphanesi'ni gezme fırsatı buldular.

Şbt

9. sınıf öğrencileri ile Sazova Bilim Deney Merkezi gezildi.

Şbt

Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet FAİDECİ  okulumuzu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerimizle hasbihal ettiler. Öğretmen ve öğrencilerimizle hedefleri ve idealleri hakkında sohbet ettiler. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.

eSafety Panomuz.

Mrt

Anlat Bakalım/Drama ile Atasözü Anlatma Etkinliğimiz.

Atasözleri ve Deyimler Sergimiz

Şbt

Hedef 2024 YKS projesi koordinatör toplantısına katılım sağlandı ve okul başarımız ilimizdeki diğer okullara tanıtılarak seminer yapıldı.

Şbt

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlar Birimi SİBERAY tarafından öğrencilerimize siber zorbalık, sanal dünya, siber suçlar, dijital bağımlılık konularında önleyici rehberlik kapsamında seminer vermiştir.

Şbt

11. ve 12. sınıf  sayısal alanı öğrencilerimiz şehrimizde bulunan Eskişehir Teknik Üniversitesi'ne kariyer gezisi yaparak üniversitenin olanaklarını yerinde görüp bölümleri tanıma fırsatı bulmuştur. Öğrencilerimiz sırasıyla bilgisayar mühendisliği , malzeme mühendisliği, makine mühendisliği, kimya mühendisliği, mimarlık ve tasarım fakültesi iç mimarlık, endüstriyel tasarım, uzay ve havacılık fakültesi pilotaj, havacılık yönetimi bölümleriyle ilgili detaylı bilgi almıştır.

Şbt

12. Sınıf öğrencilerimiz şehrimizde bulunan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'ne kariyer gezisi yaparak üniversitenin olanaklarını yerinde görüp bölümleri tanıma fırsatı bulmuştur. Öğrencilerimiz sırasıyla tıp fakültesi, diş hekimliği, fen fakültesi, ilahiyat fakültesi, eğitim ve mühendislik fakültelerini ziyaret etmiştir.

Ock

Okulumuzda Etkinlik hafatsı kapsamında öğrencilerimize İl Sağlık Müdürülüğünden gelen personel tarafından eğitim verildi.Özellikle son dönemin artan hastalığı kanser ile ilgili bilgilendirme yapıldı.Ardından sigara,alkol ve teknoloji bağımlılığı ve bunlardan korunma yöntemleri anlatıldı.Okulumuzda bu çalışmayı gerçekleştiren İl Sağlık Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ediyoruz.