Ekm

Okulumuza yeni gelen 9.sınıf öğrencilerimize oryantasyon yapıldı. Okul gezdirildi ve ısınma oyunlarıyla tanışma yapıldı.

May

Geleceğine İz Bırak- Meslekleri Dijital ortamda Tanıma ve Kariyer Günleri Projesinin bitiş toplantısını yaptık. Öğrencilerimizin katılımlarıyla final ürünümüz meslek tanıtım kitapçığımızı oluşturduk. Emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Meslek tanıtım kitapçık bağlantımız : https://www.storyjumper.com/book/read/105798016/608769d7a257c#page/2

MESLEKLERİ DİJİTAL ORTAMDA TANIMA ve KARİYER GÜNLERİ PROJESİ

Kas

Okulumuz Rehber Öğretmeni Ayşe Kaynar tarafından katılım sağlanan e twinning projesi için, okulumuzdan gönüllü öğrencilerden sevgi ekibi kurulmuş ve çalışmalara başlanmıştır. Bu proje ile öğrencilerimiz, ilkokuldaki dezavantajlı öğrencilere etkinlikler yaparak destek olacaktır. Öğrencilerimize yoğun katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.